Trui van Campenhout is Colours for you 'kleuradviseuse'. 

 

Trui van Campenhout

 

 

Wat is je lievelingskleur? Niet zo eenvoudig te beantwoorden. Kleur is emotie, niemand voelt hetzelfde bij een bepaalde kleur.

 

De kleuren die we mooi of lelijk vinden geeft ons inzicht in onszelf. Het dragen van je lievelingskleuren geeft je zelfvertrouwen, je humeur kan niet meer stuk en je hebt het gevoel dat je de hele wereld aan kunt.

 

Precies dat gevoel heb ik met tru(i) voor ogen. Ik wil vrouwen zich comfortabel laten voelen, van buiten en van binnen. Met kleding die niet onderhevig zijn aan hypes maar die tijdloos en kwalitatief is.

 

Te bestellen in jouw lievelingskleur die echt bij je past. (i) staat voor mij, jij en wij die bewuster willen kiezen om impulsaankopen te voorkomen. Door goed te combineren heb je minder kleding nodig, zodat je minder koopt maar meer draagt!

 

Je bent van harte welkom op een tru(i) high tea om de collectie te bekijken en voor een persoonlijk kleding en kleur advies. Wil jij je ook van buiten én van binnen comfortabel voelen? Trui haalt naar boven wie je echt bent.

 

 

Trui van Campenhout

 

Emmy Andriessestraat 335

1087 LS Amsterdam

Tel: + 31 6 4627 8440

Website: www.trui.amsterdam 

 

Voor informatie of een afspraak, laat een bericht achter of bel!

 Powered by BreezingForms