Hillie Ikink is Colours for you 'kleuradviseuse'. 

 

 

 

Hoe komt het toch dat u kledingstukken heeft die u wel mooi vindt, maar toch nooit draagt?

 

Waarschijnlijk heeft het dan net niet de juiste kleur.

 
Een kleuranalyse kan u helpen om dit te voorkomen. Een kleuranalyse gebeurt door een scala van gekleurde doeken. Iedere kleur kan in een andere tint worden uitgevoerd. Ik laat u zien dat uw gezicht bij de ene tint een frissere en gezondere kleur krijgt dan bij de andere tint. Bij de juiste kleuren vallen rimpeltjes en vlekjes minder op en gaan uw ogen stralen. Samen met de juiste make-up en haarkleur heeft u een prachtige harmonie in uw uiterlijk gecreëerd. En wat ikzelf erg leuk vind: werkelijk iedereen zegt: "Goh, ik wist niet dat kleuren zoveel verschil maken voor mijn gezicht!". Dan is mijn missie geslaagd: mensen zien zélf het verschil!

 

Na de analyse krijgt u een grote, stevige kleurenwaaier in een hoes mee. Deze kunt u gebruiken als leidraad bij uw nieuwe aankopen.

 

Ook kan ik u voorzien van een (lichte) dag-make-up in de juiste kleuren, zodat u weet hoe en welke kleuren eyeshadow en lipstick u mooi staan.

 

Draagt U de goede kleuren, dan ziet U  er sprankelend uit!

 

De kleuranalyse geldt voor uw hele leven. Naarmate u ouder wordt, zal het dragen van de juiste kleuren en make-up steeds belangrijker worden.

 

Het is een leuk idee, om een Kleurenanalyse cadeau te geven! Bijvoorbeeld aan uw dochter of vriendin. U kunt ook mee komen om naar de analyse te kijken of  zelf ,samen met uw dochter of vriendin, een Kleurenanalyse te laten doen. Absoluut zinvol én gezellig!

 

Een Kleurenanalyse is een cadeau aan uzelf, waar u de rest van uw leven mee verder kunt.

 

5-style

Bodendijk 61, 7121 GJ

7121 GJ Aalten

Tel: +31 6 534 091 89

website: http://www.5-style.nl 

 

Voor informatie of een afspraak, laat een bericht achter of bel!Powered by BreezingForms