Monique Bouwmeester is Colours for you 'kleur- & stijladviseuse'. 

 

 

Kleuradvies

 

Ontdek de kracht van je eigen kleuren. Voor een ieder van ons is er een persoonlijk kleurenpalet op basis van ogen, huid en haar. Wordt je bewust van wat je het beste staat en kleding uitzoeken zal je minder tijd en geld kosten.  Dit te weten geeft je elke dag de beste uitstraling die mogelijk is. Goedgeklede mensen worden hoger gekwalificeerd, intelligenter, zelfverzekerder en sympathieker gevonden.

 

De kleurenwaaier is een praktisch hulpmiddel bij het uitzoeken van kleding. Een kledingkast met een persoonlijke collectie, biedt eindeloos veel mogelijkheden tot combineren.

 

Stijladvies

 

Onderstreep de kracht van kleuren met je eigen stijl.  We kijken wat het beste past bij jouw lichaamsbouw. Kies je voor een diepe hals of een hoge col? Een grote kraag of geen kraag? Een trui of een colbert? Een wijde rok of smalle rok? Wel of geen stropdas?  Neutrale schoenen of bijzondere exemplaren met veel details en kleur? Laat je van de mooiste kant zien en leer onvolkomenheden te verdoezelen. Ik help je ontdekken wat het beste bij jouw figuur past en het beste staat. Je leert wat je zelf kunt doen om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Je eigen kleding is daarbij het uitgangspunt, dus neem dat mee.

 

Daarnaast is persoonlijke stijl belangrijk. Wat voor type ben je? Is je uitstraling dramatisch, romantisch, klassiek of natuurlijk? En welke kleding keuzes horen daarbij?  We bespreken welke kledingstijl het beste bij jou past. Ben je op je mooist in rustige kleding, minimalistisch en abstract? Of ben je op je mooist in een extravagante stijl en volg je elke modetrend? We bespreken welk effect stofkeuze en accessoires hebben. Alle resultaten krijg je mee in een persoonlijk stijlboek. Nu weet je wat jou het beste staat, succes verzekerd!

 

Pioniersstraat 111

8244 PG  Lelystad

Mob: +31 6 5373 4295

Website: http://www.couleursmonique.nl  

 

Voor informatie of een afspraak, laat een bericht achter of bel!

Powered by BreezingForms