Liesbeth Sybrandi is Colours for you 'stijladviseuse'.

 

 

“Wat is het toch verrassend leuk als je je eigen stijl gaat ontdekken! 

 
Ik help je graag op weg om te leren hoe, wat, waar, wanneer, waarmee en waarom je iets draagt!”
 
Vanuit jarenlange ervaring van kijken en proberen én het helpen van anderen die vertwijfeld voor hun kast stonden, ver voor ik de stijlopleiding had voltooid, geef ik je tips en inzichten en laat je het waarom zien van geslaagde/niet geslaagde combinaties- voor de spiegel met jouw outfits. 
 
 
Ik zal je altijd aanraden eerst je kleuren vast te stellen bij één van mijn collega’s – ik geef alleen stijladvies!- en dan duiken we je kledingkast in op zoek naar die tijdloze/modieuze lijn- óf we zoeken naar de goede matches met door jou aangedragen stukken uit je garderobe. Je beste lijn, toppers en floppers, je stijlpersoonlijkheid, en een compleet ingevuld stijlboek maakt het stijladvies tot een openbaring!
 
Daarna zul je nog tijd nodig hebben om te oefenen in de praktijk, bv hoe je in de winkel jouw stukken ontdekt (desgevraagd ga ik mee), en gaandeweg zul je merken dat je het in je vingers gaat krijgen, en begin je er steeds meer plezier in te hebben.
En kom je thuis met een vondst? Dan blijkt het weer te passen bij allerlei andere dingen die in je kast hangen! Multiple gebruik dus van wat je hebt!
 

Bakkersveld 61

8334 NG Steenwijk

Tel: +31 521 511 991

 

Voor informatie of een afspraak, laat een bericht achter of bel!Powered by BreezingForms